We hebben geen actie lopen

Speciaal actietarief van xx,xx/m2.

last minute renovlies korte termijn
Kies nu voor mooie muren met onze last-minute-deal

Help! Ik heb een huis gekocht en hij wordt al heel snel opgeleverd maar de muren zijn kaal!

Help mij met kale muren!

Een nieuwe woning gekocht die al snel geleverd wordt en de muren zijn kaal? Wij kunnen u ondersteunen. Met vakkundige behangers die u muren er laten uitzien alsof ze gestucced zijn. 

We hebben deze maand nog beschikbare plekken in onze planning voor lastminute deals voor uitvoering/starten in [we publiceren hier speciale actiemaanden]. 

Vraag een offerte aan, wij zorgen dat u die z.s.m. ontvangt. Het tarief ligt  lager dan normaal vanwege beschikbare planplekken.

Hoge kwaliteit van een bedrijf dat alleen met vakmensen werkt die allemaal het beste resultaat willen realiseren. Onze klanten beoordelen ons met een 4,9 op een schaal van 5 sterren. (Bij mijnheer Google)

Uiteraard hebben we ook mogelijkheden op langere termijn in onze planning. Vraag vandaag een offerte aan met onderstaand formulier.

Help! Ik heb een huis gekocht en hij wordt al heel snel opgeleverd maar de muren zijn kaal! Of u heeft bedacht dat de bovenetage mooi gemaakt mag worden op korte termijn.

Wij kunnen u supporten

Een nieuwe woning gekocht die al snel geleverd wordt en de muren zijn kaal? Of u wilt een etage mooi maken in de zomer? Wij kunnen u ondersteunen met mooie muren. Met vakkundige behangers die u muren er laten uitzien alsof ze gestuct/gestuukt zijn. 

In augustus hebben we ruimte doordat er minder woningen opgeleverd worden. 


Daar kunt u van profiteren. Profiteren van ons speciale zomertarief van € xx,xx inclusief BTW!

Dit actietarief geldt bij starten voor/op 1 september. U actietarief wordt automatisch toegepast als u binnen deze periode valt. Daarna gelden onze reguliere tarieven. Vraag een offerte aan, wij zorgen dat u die z.s.m. ontvangt. 

Hoge kwaliteit van een bedrijf dat alleen met vakmensen werkt die allemaal het beste resultaat willen realiseren. Onze klanten beoordelen ons met een 4,9 op een schaal van 5 sterren. (Bij mijnheer Google)

Uiteraard hebben we ook mogelijkheden op langere termijn in onze planning. Vraag vandaag een offerte aan met onderstaand formulier.

Vraag hier uw (actie) offerte aan

Renovlieswizard nieuw
  • Uw aanvraag
  • Soort werk
  • Vloer gestoffeerd
  • Maak mijn offerte op maat

Wilt u de afbeeldingen aanklikken om een keuze te maken? Hartelijke dank.

Keuzerondjes *
Bijv. Sept 2021. Een voorlopige richtlijn is handig om te hebben; mocht onze planning vol zitten kunnen we u dat al laten weten.
9,0 10
Renovlies.net
44 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

klantenvertellen-klanten-vertellen-reviewsRenovlies.net-renovliesbehang-behangklaar-nieuwbouw-vliesbehang-Latenbehangen-verschilvliesbehangenrenovliesbehang-renovatie-latex
sigma-kleuren-folderRenovlies.net-renovliesbehang-behangklaar-nieuwbouw-vliesbehang-Latenbehangen-verschilvliesbehangenrenovliesbehang-renovatie-latex

Vraag om een SIGMA kleuradvies brochure met kleurstaal van alle beschikbare kleuren bij opdracht.

Vraag onze flyer “Behangklaar”op, met waardevolle informatie om te besparen op uw voorbewerking (Voor iedereen!)

behangklaar-folderRenovlies.net-renovliesbehang-behangklaar-nieuwbouw-vliesbehang-Latenbehangen-verschilvliesbehangenrenovliesbehang-renovatie-latex
Wilt u deze flyer kunnen lezen, vraag hem dan op door onderstaande velden in te vullen.
folder-spikkels-gaten-bobbels-puistenRenovlies.net-renovliesbehang-behangklaar-nieuwbouw-vliesbehang-Latenbehangen-verschilvliesbehangenrenovliesbehang-renovatie-latex
Behangklaar flyer

Röntgenweg 14c

2408AB Alphen aan den Rijn

Wij adviseren een afspraak te maken als u langs wilt komen.