Nieuwbouw - Renovlies, behangen als stucwerk

NIEUWBOUW: STucwerk of renovlies?

In veel nieuwbouw projecten kiezen eigenaren voor Renovliesbehang. Juist omdat de muren in deze nieuwe woningen en kantoren de eerste jaren nog werken. Het bouwvocht trekt uit de muren en de wanden krimpen. Bij stucwerk en zelfs bij gewoon behang is de ontstane krimp direct zichtbaar en dat is jammer. De kans op zichtbare scheuren is bij Renovlies gering. Renovlies is veel sterker dan gewoon behang: het vangt de krimpscheuren op. Ook na een stootje behoudt de wand zijn uitstraling. Een stootje is zo gebeurd bij het verplaatsen van de meubels of verhuizen.

Renovlies is door onze vakmensen snel aan te brengen. Dit is handig als u snel uw huis wilt betrekken. Binnen een week kunnen wij een heel huis voorzien van Renovlies. Samen met u en in overleg met andere leveranciers maken wij een goede planning. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe (t)huis.

Het is de basis voor jarenlang woonplezier!

De voordelen van Renovliesbehang:

  • Sterk
  • ​Duurzaam
  • ​Uiterlijk van stucwerk
  • Vrij van glasvezel
  • Scheuroverbruggend
  • Krimpvrij
  • Stootvast
  • Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Unieke eigenschappen van Renovlies:

Door al deze unieke eigenschappen is renovlies uitermate geschikt voor nieuwbouwwanden. Het kan direct op de behangklare wanden aangebracht worden. Als het bouwvocht uit de woning trekt en de wanden krimpen, ontstaan gemakkelijk kleine scheurtjes in de wanden. Normaal behang of stucwerk zal hierbij ook scheuren. Renovlies scheurt of vervormt niet. Dit komt doordat renovlies vele malen sterker is dan normaal behang en trekkracht kan compenseren.

Bij het verplaatsen van meubels of tijdens het spelen van kinderen is het onvermijdelijk dat je zo nu en dan tegen de wand aankomt. In stucwerk ontstaan er dan al gauw krassen of butsen waardoor het mooie er snel afgaat. Renovlies absorbeert dit soort schokken en behoudt zijn uitstraling.

Met renovlies legt u één keer de perfecte basis voor jarenlang woongenot!


Wegens groei op zoek naar behangers! Reageer