Nieuwe leads voor vloerenbedrijven met een showroom

Vergelijking van muurverf tinten en texturen.
De demowand is 1,5 x 1 m. Daarnaast worden er flyers in een flyerhouder bijgeleverd.
In de wereld van vloerverkoop en -afwerking is het van cruciaal belang om producten van de hoogste kwaliteit aan uw klanten te presenteren. Renovlies.net begrijpt dit als geen ander en biedt bedrijven die vloeren verkopen een uitstekende kans om ons merk, gespecialiseerd in stucbehang, in hun showroom te tonen.

Wat is Renovliesbehang?

Renovliesbehang, ook wel stucbehang genoemd, is een uiterst veelzijdig materiaal dat steeds populairder wordt in nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. Het biedt niet alleen een naadloze en strakke afwerking voor muren, maar het is ook duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en klaar om te schilderen. Het transformeert elke ruimte in een oase van elegantie en stijl.

Wie zijn renovlies.net?

Renovlies.net bestaat uit een groot aantal teams die door ons zelf opgeleid zijn.

Onze teams zijn in staat om de wanden in uw woning volledig zelfstandig mooi te maken. Deze teams kunnen alle werkzaamheden zelf uitvoeren, waar bij andere bedrijven er diverse mensen allemaal hun specialiteit uitvoeren. 

  • Pleisteren
  • Schuren
  • Behangen
  • Acrylaat afkitten
  • Latexen

Het voordeel voor de klant is snelheid, minder mensen over de vloer en hoge kwaliteit (het team is verantwoordelijk voor het eindresultaat).

Onze Mobiele Demowand

Om de kracht van Renovliesbehang volledig te begrijpen, is er niets beter dan het in actie te zien. Renovlies.net biedt bedrijven de mogelijkheid om een mobiele demowand te plaatsen in hun showroom. Deze demowand toont de verschillende stadia van Renovliesbehangverwerking, van ruwe muren tot een perfect gladde afwerking. Het is een visueel overtuigende manier om potentiële klanten te laten zien hoe Renovliesbehang een ruimte kan transformeren.

Ontvang Aanvragen voor vloeren

Maar dat is niet alles. Door samen te werken met Renovlies.net en onze mobiele demowand in uw showroom te presenteren, profiteert u ook van aanvragen van nieuwe geinteresseerde leads. Wij leiden aanvragen van potentiële klanten door via onze website, op basis van hun wensen en behoeften. Deze aanvragers zijn voornamelijk mensen die recentelijk nieuwbouwwoningen hebben gekocht, en ze zijn vastbesloten om hun nieuwe huis tot in de puntjes te perfectioneren. 20% van onze aanvragers willen ook meer informatie over vloeren. Onze aanvragers komen via organisch en betaald zoekresultaat.

Wij vragen u daarnaast een link te maken op uw website naar ons offerteaanvraag formulier.

Een Win-Win Samenwerking

Het partnerschap met Renovlies.net biedt vloerenverkopers talloze voordelen. U kunt niet alleen ons hoogwaardige Renovliesbehang in uw showroom tentoonstellen, maar u ontvangt ook potentiële klanten die op zoek zijn naar vloeroplossingen. Het is een win-win situatie waarbij u uw assortiment uitbreidt en klanten helpt hun droomwoningen te realiseren.

Neem Vandaag Nog Contact met Ons Op

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheid om ons merk Renovlies.net in uw showroom te tonen en aanvragen voor een nieuwe vloer te ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Renovlies.net staat klaar om met u samen te werken, uw bedrijf te laten groeien en nieuwbouwwoningbezitters te voorzien van hoogwaardige oplossingen voor hun interieurprojecten.

Aarzel niet langer – neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een samenwerking met Renovlies.net!

Ja ik wil graag samenwerken!

Vloerenbedrijven
8,8 10
Renovlies.net
46 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

klantenvertellen-klanten-vertellen-reviewsRenovlies.net-renovliesbehang-behangklaar-nieuwbouw-vliesbehang-Latenbehangen-verschilvliesbehangenrenovliesbehang-renovatie-latex
sigma-kleuren-folderRenovlies.net-renovliesbehang-behangklaar-nieuwbouw-vliesbehang-Latenbehangen-verschilvliesbehangenrenovliesbehang-renovatie-latex

Vraag om een SIGMA kleuradvies brochure met kleurstaal van alle beschikbare kleuren bij opdracht.

Vraag onze flyer “Behangklaar”op, met waardevolle informatie om te besparen op uw voorbewerking (Voor iedereen!)

behangklaar-folderRenovlies.net-renovliesbehang-behangklaar-nieuwbouw-vliesbehang-Latenbehangen-verschilvliesbehangenrenovliesbehang-renovatie-latex
Wilt u deze flyer kunnen lezen, vraag hem dan op door onderstaande velden in te vullen.
folder-spikkels-gaten-bobbels-puistenRenovlies.net-renovliesbehang-behangklaar-nieuwbouw-vliesbehang-Latenbehangen-verschilvliesbehangenrenovliesbehang-renovatie-latex
Behangklaar flyer

Röntgenweg 16

2408AB Alphen aan den Rijn

Wij adviseren een afspraak te maken als u langs wilt komen.