Renovliesbehangers, voor nieuwbouw en renovatie.

gegarandeerd naadloos - naadloos - garantie - gladde muren - Renovlies.net – Renovlies Behang – Behangklaar – Nieuwbouw –Vliesbehang -Laten behangen – Verschil vliesbehang en renovliesbehang – Renovatie - latex - pleisteren - plamuren - schuren
debestekeuze-wijRenovlies.net-renovliesbehang-behangklaar-nieuwbouw-vliesbehang-Latenbehangen-verschilvliesbehangenrenovliesbehang-renovatie-latex

Renovlies behang wordt ook wel stukadoors behang genoemd en dat is logisch, want een wand die behangen is met renovlies ziet er net zo strak uit als een gestucte muur. Renovlies is dan ook een goede keuze voor strakke muren in bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen en kantoren, maar ook in renovatie panden werkt renovlies optimaal. Renovlies biedt vele voordelen. Het is goedkoper dan stucwerk, mooi en duurzaam, kras- en stootvast, werkt isolerend en brandvertragend en het is snel aan te brengen. Alle reden dus om uw wanden te laten voorzien van Renovlies van topkwaliteit. Onze professionele behangers brengen het graag aan als basis voor jarenlang woonplezier. Wilt u uw renovlies wanden tevens laten schilderen? Onze vakschilders helpen u graag de juiste kleur te kiezen voor een optimaal resultaat.

Ruim 90% van al onze klanten worden eigenaar van een nieuwbouwwoning. En bij een nieuwe woning horen muren die die “behangklaar” worden opgeleverd door de bouwondernemer. Dan staat de klant voor de keuze:

Onze meerwaarde voor u

renovlies.net is gespecialiseerd in het mooi en glad afwerken van muren in nieuwbouwwoningen. De kracht van renovlies.net is dat onze behangers alle stappen zelf verzorgen. Eén team voor alles!

Offerte aanvragen

Hier kunt u een offerte aanvragen voor het aanbrengen van Renovlies in uw (nieuw bouw) woning. Met deze wizard stellen wij u een aantal vragen waardoor u een offerte ontvangt die aansluit bij uw situatie. Klikt u de afbeeldingen aan die van toepassing zijn. Nu ook vloeren! Geef uw interesse aan in de wizard en een van onze specialisten neemt snel contact op.

Renovlieswizard nieuw
  • Uw aanvraag
  • Soort werk
  • Vloer gestoffeerd
  • Maak mijn offerte op maat

Wilt u de afbeeldingen aanklikken om een keuze te maken? Hartelijke dank.

Keuzerondjes *
Bijv. Sept 2021. Een voorlopige richtlijn is handig om te hebben; mocht onze planning vol zitten kunnen we u dat al laten weten.

Ruim 90% van al onze klanten worden eigenaar van een nieuwbouwwoning. En bij een nieuwe woning horen muren die die “behangklaar” worden opgeleverd door de bouwondernemer. Dan staat de klant voor de keuze:

Voordeel van muren stuccen is, dat als de stukadoor zijn vak verstaat, u daarna “strakke” gladde muren heeft.

Kiest u voor Renovlies.net, dan krijgt u mooie gladde muren. Wij gaan dan de door de bouwondernemer “behangklaar” gemaakte muren voorzien van Renovlies.

alles wit - naadloos - Renovlies.net – Renovlies Behang – Behangklaar – Nieuwbouw –Vliesbehang -Laten behangen – Verschil vliesbehang en renovliesbehang – Renovatie - latex - pleisteren - plamuren - schuren