Renovlies renoveert met renovlies - Renovlies, behangen als stucwerk

Reno staat voor renovatie

Renovlies is in eerste instantie ontwikkeld als renovatie-vliesbehang. Vandaar de naam Renovlies. Ideaal behang voor het herstellen van oude muren. Een goed en goedkoper alternatief voor stucwerk en het eindresultaat is echt vergelijkbaar.

Met Renovlies verdwijnen kleine oneffenheden, zoals gaatjes en scheuren voorgoed achter het behang. Hoe groter de gaten en scheuren, hoe dikker het behang moet zijn. Dat klinkt logisch toch? Wij adviseren u graag over de juiste dikte van het behang voor uw wand. 

Werkwijze renoveren wanden

Onze vakmensen beoordelen op locatie eerst de staat van de wanden. Wij bespreken vooraf de uit te voeren werkzaamheden met u. Is voorbehandelen nodig? Hoe groot zijn de gaten en scheuren? Is schuren nodig voor een mooier eindresultaat? (Om het overlast tot een minimum te beperken werken wij met een schuurstofzuiger).
Samen met u kiezen wij uit het ruime assortiment Renovlies het juiste behang. Kiest u voor vlak Renovliesvliesbehang of behang met structuur? Ook de juiste dikte van het behang is belangrijk. Wij adviseren u graag.

Na het grove werk starten onze professionals met behangen. Wij brengen de banen “stotend” aan . Mochten er naden ontstaan, dan worden deze door ons onzichtbaar opgevuld met een professionele nadenvuller. De aansluitnaden bij de kozijnen, het plafond en de plinten kitten wij vervolgens zorgvuldig voor een strak en duurzaam resultaat af met een non-crack (scheurvrij) acrylaatkit.

Daarna volgt de finishing touch: het sauzen/ latexen. Ook dit kunt u gerust aan ons overlaten, maar u kunt ook kiezen om dit zelf te doen. Als Wereldschilder is schilderen en sauzen ons vak! Kiest u voor kleur of voor één van de wit-varianten? Kleuradvies nodig? Wij helpen u graag bij uw keuze.

Uiteraard plakken wij alles af met schilderstape en folie als wij deze laatste stap voor u mogen verzorgen.

Bekijk meer voorbeelden bij onze projecten om te zien wat Renovlies ook voor uw oude muren kan betekenen.

Wegens groei op zoek naar behangers! Reageer