fbpx
Paint the house, grain the house.
Kloddertje rose hier
Een eindresultaat
Voorbewerkte muren
Zolder afgewerkt
Voorbewerkte wanden

De verschillende behangsoorten

Renovlies project

Glasvlies- of glasweefselbehang

Glasvliesbehang wordt gemaakt van zand. Dit zand wordt gesmolten en omgezet naar dunne draadjes. Van deze draadjes wordt het behang gemaakt. Glasvliesbehang is dit materiaal geperst tot een behangbaan. Glasweefselbehang is geweven glasvlies van glasvliesdraden. In bijvoorbeeld een matteklopper, visgraad, of ruitjesmotief.Glasvliesbehang heeft een wat zakelijke uitstraling. Geeft u de voorkeur aan de uitstraling van een glad gestucte muur? Kies dan voor Renovlies. Renovlies heeft dezelfde gunstige eigenschappen maar bevat geen glasvlies. Wij geven de voorkeur aan Renovlies omdat Glasvlies microscopisch kleine deeltjes afstaat, dat voor ons als behangers een enorme jeuk veroorzaakt. Uit voorzorg, ook ter bescherming van u adviseren wij daarom Renovlies.Glasvezelbehang/ glasweefselbehang gebruikt men vaak op locaties waar veel mensen komen zoals kantoren en scholen. Juist omdat dit behang tegen een stootje kan en het gemakkelijk te reinigen is. Ook werkt het brandvertragend. De wanden kunt u later in een andere kleur sauzen/latexen voor steeds een andere uitstraling. Ook in woningen kiezen bewoners daarom vaker voor glasvezelbehang/ glasweefselbehang. Glasweefsel is in vele patronen leverbaar (ruitjes, streepjes, visgraat et cetera) en in verschillende diktes. Hoe dikker, hoe sterker en hoe beter het scheuren en gaten in wanden verbergt. Met glasvezelbehang/ glasweefselbehang geeft u uw interieur een eigen uitstraling. Kies het patroon en de kleur van het sauswerk voor een persoonlijke touch!

Renovlies

Het Renovliesbehang is dikker en steviger dan glasvezelbehang/ glasweefselbehang, waardoor het nog beter scheuren en gaten verbergt achter het behang. Renovlies is gemaakt van papier met vezels. Renovlies bevat meer vezels en is daarom steviger. Het is een verbeterde en beter ontwikkelde versie van glasvezelbehang/ glasweefselbehang. En een veel milieuvriendelijker. Dit type behang is speciaal ontwikkeld voor het renovatiewerk, maar is ook perfect voor nieuwbouw woningen. 

Juist in nieuwbouw woningen kiezen woningeigenaren vaak voor Renovliesbehang. Renovlies vangt de krimpscheuren op. De wand behoudt zijn strakke uitstraling. In nieuwbouw woningen ‘werken’ de muren vaak nog, waardoor scheuren ontstaan. Deze zijn vooral snel zichtbaar bij gestucte wanden. Bij een wand behangen met Renovlies heeft u geen last van deze vervelende scheurenRenovlies heeft een strakke uitstraling. Het verschil tussen stucwerk en Renovlies ziet u bijna niet. 

Kiezen voor vliesbehang of stucwerk?

De voordelen en nadelen op een rij!

De tien voordelen van Vliesbehang:

De nadelen van Vliesbehang:

De voordelen van Stucwerk:

De nadelen van Stucwerk:

8,7 10
Renovlies.net
33 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

klanten vertellen
Richard de Jong
Waddinxveen
Lees verder
Prijs / kwaliteit is écht prima op orde. Roland en zijn team zijn meer dan bekwaam voor de klus.
henri vorst
Lees verder
Wij zijn super tevreden met het bedrijf en met name Pierre, die met een goede, positivieve en vakkundige werk houding ons nieuwe huis voorzag van renovlies. Top werk geleverd, wij hebben strakke, mooie en vlakke muren waar wij heel erg blij mee zijn.
Terry Kempers
Lees verder
Ons nieuwbouw huis volledig van renovlies voorzien en geschilderd. Daarnaast ook de bruine plafond platen gewit. Uitstekende kwaliteit geleverd!
Previous
Next

Vraag onze flyer “Behangklaar”op, met waardevolle informatie om te besparen op uw voorbewerking (Voor iedereen!)

Behangklaar flyer

“Buro Rijnhaven”

Hoorn 77-10
2404HH Alphen aan den Rijn

Wij adviseren een afspraak te maken als u langs wilt komen.