Skip to content

Wooncafé Deerenberg 4 oktober

Ben je benieuwd naar hoe je jouw muren perfect glad kunt afwerken met renovlies? Kom dan op 4 oktober van 19:00-21:00 langs bij het Wooncafé van Deerenberg.
Adres: Raoul Wallenbergplein 21, Alphen aan den Rijn
Datum:  Vrijdag 4 oktober 2024
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Renovlies.net is aanwezig om al je vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven. Ontdek de voordelen van renovlies en hoe wij zorgen voor een naadloze afwerking van je muren, zelfs als je nieuwbouwwoning niet behangklaar is opgeleverd. Mis het niet en laat je inspireren!

De oplossing voor strakke muren in je nieuwbouwwoning

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht en verheug je je op een strak afgewerkte woning? Dan heb je vast wel gehoord van de term ‘behangklaar’ bij de oplevering. Maar helaas horen wij bij Renovlies.net vaak van huiseigenaren dat de realiteit anders is. Hoewel projectontwikkelaars beloven dat de muren klaar zijn om te behangen, is dit in de praktijk vaak niet het geval. Gelukkig is er een oplossing: renovlies!

Wat betekent behangklaar eigenlijk?

Behangklaar klinkt als een geweldige belofte. Het zou betekenen dat de muren perfect zijn voorbereid en klaar zijn om direct je favoriete behang op aan te brengen. Maar veel nieuwbouwwoningen worden opgeleverd met muren die nog vol zitten met kleine oneffenheden, ruwe plekken of scheurtjes. Zelfs wanneer je muren op het eerste gezicht redelijk glad lijken, kunnen kleine onvolkomenheden het eindresultaat van je muurafwerking flink verstoren.

De meest voorkomende problemen bij nieuwbouwwoningen

Bij Renovlies.net zien we dagelijks wat er mis kan gaan bij zogenaamde ‘behangklare’ muren. Veelvoorkomende problemen zijn onder andere:
  • Scheuren en barsten: Door de werking van het nieuwbouwmateriaal kunnen er snel scheuren ontstaan in de muren.
  • Oneffenheden en ruwe plekken: Muren zijn vaak niet gelijkmatig glad, waardoor behangen of schilderen een uitdaging wordt.
  • Stof en vuil: Tijdens de bouw kunnen muren bevuild raken, wat zorgt voor een mindere hechting van behang of verf.

Hoe Renovlies de oplossing biedt

Gelukkig hoeft dit geen groot probleem te zijn. Bij Renovlies.net bieden we een oplossing waarmee jouw muren wél strak en glad worden: renovlies behang. Renovlies is een stevig en duurzaam vliesbehang dat ideaal is om oneffenheden en scheuren te maskeren. Maar voordat we het behang aanbrengen, pleisteren we de muren eerst volledig glad. Op deze manier creëren we een perfect, strak oppervlak dat daadwerkelijk klaar is voor behang.

De voordelen van renovlies op een rij

  1. Strak en naadloos resultaat: Renovlies zorgt ervoor dat je muren er glad en strak uitzien, zonder zichtbare naden of scheuren.
  2. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk: Renovlies is sterk, stootvast en kan tegen een stootje. Bovendien is het gemakkelijk te overschilderen wanneer je later een andere kleur wilt.
  3. Tijd- en kostenefficiënt: Omdat we de muren direct glad maken en afwerken met renovlies, bespaar je tijd en kosten op langdurige stucwerkzaamheden.
  4. Geschikt voor nieuwbouw én renovatie: Niet alleen voor nieuwbouwwoningen, maar ook voor bestaande woningen die een frisse uitstraling kunnen gebruiken.

Geen verrassingen in de planning

Een van de grootste voordelen van renovlies is dat je geen verrassingen in je planning hebt. Wanneer wij bij Renovlies.net aan de slag gaan, zorgen we ervoor dat je muren er perfect uitzien. Dit voorkomt vertragingen en extra kosten in het afwerkingsproces, en zorgt ervoor dat je woning er op tijd en zoals beloofd uitziet.
Chat openen
Renovlies.net is gespecialiseerd in het glad afwerken van muren. Kunnen wij u ergens mee helpen?