fbpx

Renovlies in Pijnacker

Deze plaatsnaam is een voorbeeld. Uiteraard komen wij in alle steden dorpen in de provincies Noord Holland, Zuid Holland, Noord Brabant, Utrecht en Zeeland.
Deze plaatsnaam en provincies zijn illustratief. Ons werkgebied is ongeveer 65 km vanaf Alphen aan den Rijn. Wenst u dat we verder reizen zullen we in overleg een gepaste vergoeding voorstellen.

voorbewerkte-wanden-gladdewandenRenovlies.net-renovliesbehang-behangklaar-nieuwbouw-vliesbehang-Latenbehangen-verschilvliesbehangenrenovliesbehang-renovatie-latex

Zoekt u naar renovlies in Pijnacker? Als gespecialiseerd bedrijf in het aanbrengen van renovlies helpen wij u graag. Onze professionele behangers hebben jarenlange ervaring en leveren vakwerk van topkwaliteit. Ze weten exact wat ze doen en kennen het klappen van de zweep. Renovlies zelf  aanbrengen is niet eenvoudig en vereist dan ook aardig wat ervaring. Wilt u een mooi eindresultaat, laat het dan over aan een vakman. Het hoeft helemaal niet veel te kosten en u bent verzekerd van kwaliteit.  Een mooie gladde wand zonder naden en met strak afgewerkte hoeken is heel wat waard. Tenslotte wilt u daar nog jarenlang woonplezier aan beleven. Wilt u echt een optimaal resultaat? Kies dan voor de vakmannen van Renovlies.net. Wij denken graag met u mee en leveren altijd werk dat is afgestemd op uw belangen en wensen.

 

Nieuwbouw renovlies in Pijnacker

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Pijnacker en wordt die binnenkort opgeleverd? Dan staat u voor een belangrijke keuze: wat gaat u doen met de behangklare muren? Als u graag strakke egale muren wilt kunt u kiezen uit twee opties: renovlies of stucen. Beide leveren nagenoeg een zelfde eindresultaat, de kosten verschillen echter aanzienlijk. Wilt u een mooie gladde en egale muur die eruit ziet alsof hij gestuct is maar tegen veel lagere kosten? Kies dan voor renovlies. Dit behang is zo gefabriceerd dat het na aanbrengen oogt als een gestucte muur. U ziet geen enkele naad, zelfs niet in direct zonlicht. Natuurlijk kunt u het dan wel het best door een professional laten aanbrengen. Die zorgt voor een muur van een uitstekende kwaliteit waar u nog jarenlang veel woongenot van heeft.

De voordelen van renovlies

Als u een nieuwbouw woning heeft gekocht weet u waarschijnlijk dat de muren ervan nog jarenlang nawerken. Dat betekent dat er als gevolg van de bouw nog aardig wat vocht in de wanden zit. Het kan een aantal jaren duren voor dit vocht er helemaal uit getrokken is. In de tussentijd krimpen de muren en ontstaan er vrijwel altijd scheuren. Natuurlijk hebben die geen invloed op de constructie, maar echt mooi is het niet. Zeker niet als u uw muur laat stucen, want stucwerk houdt scheuren niet tegen. Renovlies doet dat echter wel. Het wordt als het ware op uw muren aangebracht zonder er één mee te worden. Dat betekent dat het niet mee krimpt en de scheuren in de muur eronder onzichtbaar blijven. Een ander voordeel van renovlies is dat het uw muren beschermt tegen krassen en butsen, zoals die snel ontstaan bij stucwerk. Daardoor heeft u met renovlies jarenlang muren met een prachtig uiterlijk. 

De voordelen op een rij

gladdemuren-gladdewanden-behangklaarRenovlies.net-renovliesbehang-behangklaar-nieuwbouw-vliesbehang-Latenbehangen-verschilvliesbehangenrenovliesbehang-renovatie-latex

Advies op maat

Als u straks uw nieuwbouw woning betrekt wilt u die natuurlijk zo mooi mogelijk inrichten. Dat betekent dat u investeert in fraai meubilair, nieuwe vloeren en een prachtige keuken. Vergeet u echter de wanden niet? Die hebben een belangrijk effect op de uitstraling van uw interieur. Met renovlies kunt u op een voordelige manier prachtige wanden creëren die een aanvulling zijn op uw woongenot. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies. Ontvangt u liever direct een offerte? Geef ons dan de maten door van de te behandelen muren en wij maken een vrijblijvend voorstel op basis van oppervlakteberekening. Vraag uw offerte minimaal twee weken voor de opleverdatum van uw woning aan. Zo kunt u teleurstelling voorkomen bij het plannen van de werkzaamheden.

 

Kies voor Renovlies.net voor renovlies in Pijnacker

Heeft u een nieuwbouwwoning en zoekt u een vakman voor het laten aanbrengen van renovlies in Pijnacker? Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van renovliesbehang en gaan graag voor u aan de slag. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van renovlies en leveren wanden van topkwaliteit. Wilt u uw muur daarna laten schilderen, dan denken onze vakschilders graag met u mee over een passende kleur. Ze werken met een verf van een hoge klasse en doen hun uiterste best voor een mooi eindresultaat. Wilt u meer weten over onze professionals? Lees dan de recensies van onze klanten. Die zullen u het vertrouwen geven dat we kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. U kunt ook op locatie komen kijken als wij aan het werk zijn bij een klant. Uiteraard gaat dat altijd in overleg.

renovliesbehang in Hoofddorp
Renovlies met een latex in kleur