Paint the house, grain the house.
Kloddertje rose hier
Een eindresultaat
Voorbewerkte muren
Zolder afgewerkt
Voorbewerkte wanden

Renovlies in Zoetermeer

Zoekt u naar renovlies in Zoetermeer? Wij zijn gespecialiseerd in het afwerken van wanden met renovlies behang. Onze gespecialiseerde vakmensen hebben jarenlange ervaring en weten exact hoe ze renovlies naadloos aan kunnen brengen. Indien u dat wenst kunnen onze vakschilders daarna tevens uw wand schilderen in de door u gewenste kleur. Renovlies biedt prachtige egale muren zonder naden en met een vergelijkbaar uiterlijk als een gestucte muur. Natuurlijk is het dan wel van belang dat het zorgvuldig wordt aangebracht. Twijfelt u of u dat zelf kunt of wilt u het risico niet nemen? Kies dan voor een professionele behanger die exact weet wat hij doet. Wij behangen al jaren met renovlies en weten exact hoe we ervoor kunnen zorgen dat het naadloos aansluit. Ook zorgen wij voor strakke rechte hoeken zonder bubbels of andere lelijke plekken.

Nieuwbouw renovlies in Zoetermeer

Wordt uw nieuwbouw woning in (de omgeving van) Zoetermeer binnenkort opgeleverd? Dan wordt het tijd om na te denken over wat u gaat doen met de behangklare wanden. Kies u voor stucwerk of renovlies behang? Als u houdt van een gladde en egale muur is stucwerk een optie die helaas erg kostbaar is. Wilt u graag een alternatief dat nagenoeg hetzelfde resultaat biedt tegen een veel voordeliger tarief? Dan is renovlies de beste keuze. Een muur met renovlies ziet er na het aanbrengen uit als een muur die gestuct is. Het resultaat is strak en toont geen naden, zelfs niet als de zon er direct op schijnt. Renovlies wordt als het ware als een beschermende laag aangebracht op uw wanden, waardoor ze beschermd zijn tegen stoten en krassen. Het verbergt bovendien scheuren die in de loop der tijd kunnen ontstaan in uw nieuwbouw muren.

De voordelen van renovlies

Als u een nieuwbouw woning heeft gekocht bent u waarschijnlijk op de hoogte van het feit dat de muren na de bouw nog jarenlang nawerken. Dat heeft te maken met het vocht in de wand, dat er langzaam uit moet trekken. Als gevolg daarvan krimpen de muren enigszins en ontstaan er kleine scheurtjes. Dat is geen probleem voor de constructie, maar het ontsiert wel uw wanden. Als u uw muren laat stucen zodra ze behangklaar zijn opgeleverd is de kans vrij groot dat die scheuren zichtbaar worden. Het voordeel van renovlies is dat het op de muur wordt aangebracht, waardoor het die scheuren als het ware verbergt. Een ander voordeel van renovlies is dat het veel beter bestand is tegen kleine beschadigingen. Het is stootvast en dat betekent dat u zich veel minder zorgen hoeft te maken als u regelmatig dicht langs de wand loopt of spelende kinderen hebt die tegen de muren op kunnen botsen.

De voordelen op een rij

  • Uiterlijk van stucwerk
  • Scheur overbruggend
  • Stootvast
  • Sterk
  • Duurzaam
  • Krimpvrij
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Milieuvriendelijk

Advies op maat

Als u de trotse nieuwe eigenaar bent van een mooie koopwoning wilt u die natuurlijk zo mooi mogelijk inrichten. Mooie vloeren, een nieuwe keuken, prachtige meubels, maar ook de muren verdienen echt aandacht. Tenslotte kijkt u daar dagelijks tegenaan. Wilt u kiezen voor een mooie egale strakke muur en wilt u bezuinigen met het beschikbare budget? Kies dan voor renovlies, aangebracht door een professioneel bedrijf. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw persoonlijke situatie of heeft u vragen over de opties? Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat. Wilt u direct een offerte aanvragen? Geef dan de maten door van de te behangen muren en wij geven u direct een vrijblijvend voorstel op basis van de berekende oppervlakte. Doe dat uiterlijk twee weken voor opleverdatum, om teleurstelling te voorkomen. 

Kies Renovlies.net voor renovlies in Zoetermeer

Heeft u een nieuwbouw woning en bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het aanbrengen van renovlies in Zoetermeer? Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies in de particuliere en zakelijke branche. Met jarenlange ervaring leveren wij de mooiste renovlies wanden van topkwaliteit. Wilt u uw renovlies wand graag laten schilderen in een bijzondere tint? Onze vakschilders helpen u graag met het maken van een keuze die past bij uw interieur. Lees de lovende recensies van klanten die u voorgingen om vertrouwen te krijgen in ons vakmanschap. Met het beste renovlies voor een optimaal resultaat en een garantie op de uitgevoerde werkzaamheden bent u bij ons verzekerd van waar voor uw geld!

 

U kunt hier Renovlies direct kopen: Klik hier

8,9 10
Renovlies.net
42 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

klanten vertellen

Vraag om een SIGMA kleuradvies brochure met kleurstaal van alle beschikbare kleuren bij opdracht.

Vraag onze flyer “Behangklaar”op, met waardevolle informatie om te besparen op uw voorbewerking (Voor iedereen!)

Behangklaar flyer

Röntgenweg 14c

2408AB Alphen aan den Rijn

Wij adviseren een afspraak te maken als u langs wilt komen.