fbpx
Paint the house, grain the house.
Kloddertje rose hier
Een eindresultaat
Voorbewerkte muren
Zolder afgewerkt
Voorbewerkte wanden

Renovlies in Utrecht

Behangklaar of niet behangklaar

Zoekt u naar renovlies in Utrecht? Laat het dan aanbrengen door een professioneel bedrijf dat  jarenlange ervaring heeft. Renovlies.net is gespecialiseerd in het vakkundig behangen met renovlies en levert een resultaat van topkwaliteit. Door onze vakkennis weten wij exact wat wij moeten doen om ervoor te zorgen dat u een gladde en egale muur krijgt. Natuurlijk is het altijd voordeliger om renovlies zelf aan te brengen, maar behoed u voor de mogelijke nadelen. Renovlies is vrij lastig om op uw muren aan te brengen. Het reageert anders dan normaal behang en dat kan zorgen voor een niet zo mooi resultaat. Natuurlijk wilt u wel graag een strakke naadloze muur met strakke hoeken zonder bobbels. Huur daarom een professional in. Voor de kosten hoeft u het niet te laten en u kunt jarenlang genieten van perfecte muren die eruit zien als gestuct.

 

Nieuwbouw renovlies in Utrecht

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht in Utrecht (of omgeving) en wordt die bijna opgeleverd? Dan wordt het tijd om na te denken wat u gaat doen met de muren. U heeft natuurlijk diverse opties, maar wilt u een strakke muur dan blijven er twee over: stucen of renovlies. Wilt u graag nog iets over houden van uw budget dan is het raadzaam te kiezen voor renovlies. Stucwerk is vrij kostbaar en hoewel het eindresultaat prachtig is kan het snel weer beschadigen. Met renovlies heeft u daar geen last van. Het is stukken goedkoper, ook als u het laat aanbrengen. Renovlies is stootvast en dat betekent dat uw muur niet binnen de kortste keren butsen en krassen heeft. Dat is wel zo handig tijdens een verhuizing, als u spelende kinderen heeft of als u zelf regelmatig vrij dicht langs uw muur moet lopen.

De voordelen van renovlies

Een nieuwbouwwoning wordt altijd standaard aangeleverd met muren die behangklaar zijn. Dat betekent natuurlijk dat u die zelf in de gewenste staat dient te brengen. Wilt u graag een strakke en egale muur, dan zijn er twee opties: stucen en renovlies, waarvan de laatste beduidend goedkoper is. Renovlies is behalve veel voordeliger ook geschikter voor een jarenlang duurzaam resultaat. De muren van uw nieuwbouwwoning bevatten namelijk nog vocht van de  bouw en dat trekt er langzaam uit. Als gevolg daarvan krimpen de muren en kunnen er scheurtjes of scheuren ontstaan. Laat u uw muren stucen, dan ziet u dat direct. Met renovlies echter voorkomt u dat probleem omdat het over de wand geplakt wordt. Aangezien renovlies nagenoeg hetzelfde resultaat biedt als stucwerk is dit echt aan te raden voor nieuwbouw woningen. Het beschadigt ook minder snel dan een gestucte muur en is vocht doorlatend.

De voordelen op een rij

Renovlies hoofddorp

Advies op maat

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht, dan wilt u die natuurlijk helemaal naar wens inrichten. Een mooie nieuwe keuken, goede vloeren en leuk meubilair. Maar vergeet u de muren niet? Een muur van een mooie kwaliteit heeft een enorme invloed op de rest van uw interieur. Vertoont die scheuren, lelijke naden of rommelige hoeken, dan wordt u daar iedere dag mee geconfronteerd. Wij adviseren u te kiezen voor renovlies voor het beste resultaat. Wij geven u advies over de diverse mogelijkheden en helpen u graag te kiezen. Wilt u uw wanden tevens laten schilderen? Onze vakschilders denken graag met u mee over de beste kleuren in uw woning. Neem contact met ons op voor vragen of geef ons de maten op voor een oppervlakte berekening. Wij maken graag een passende offerte voor u op die past binnen uw budget.

Kies Renovlies.net voor renovlies in Utrecht

Heeft u een nieuwbouw woning die binnenkort wordt opgeleverd en zoekt u een vakkundig bedrijf voor het aanbrengen van renovlies in Utrecht? Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies behang en kennen het klappen van de zweep. Lees onze recensies en u zult ontdekken dat onze klanten stuk voor stuk tevreden zijn. Wij werken met uitstekend materiaal en het beste renovlies voor een optimaal resultaat. Ook als u uw renovlies wanden nog wilt laten schilderen door een vakschilder kunt u bij ons terecht. Onze vakschilders werken alleen met verf van een hoge klasse en geven u graag advies. Vanzelfsprekend ontvangt u bij ons een garantie op geleverd werk. Wilt u ons graag aan het werk zien in de praktijk? Komt dan gerust kijken op locatie bij één van onze klanten. Uiteraard altijd in overleg.

Renovlies hoofddorp
Renovlies met een latex in kleur
klanten vertellen

Vraag om een SIGMA kleuradvies brochure met kleurstaal van alle beschikbare kleuren bij opdracht.

8,8 10
Renovlies.net
38 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Vraag onze flyer “Behangklaar”op, met waardevolle informatie om te besparen op uw voorbewerking (Voor iedereen!)

Behangklaar flyer

“Buro Rijnhaven”

Hoorn 77-10
2404HH Alphen aan den Rijn

Wij adviseren een afspraak te maken als u langs wilt komen.