Behangklaar of niet behangklaar - Renovlies, behangen als stucwerk

Behangklaar of niet behangklaar

Vraag nu vast een offerte aan

Wij zijn ingesteld op aanvragen vanaf 75m2. Andersoortig behang brengen wij alleen aan bij klanten waar wij ook Renovlies aanbrengen.

Behangklaar of niet behangklaar, dat is de vraag

Veel mensen vragen ons; "Is dat nu wel nodig, voorbewerken? Ons bouwbedrijf levert onze nieuwbouwwoning toch behangklaar op?"

voorbewerken van renovlies wanden

Alle woningen worden behangklaar opgeleverd, maar een groot deel is dat niet. Uiteindelijk bent u diegene die beslist of extra voorbewerking nodig is, wij adviseren u hier uiteraard in. Kalkzandsteenblokken worden net iets scheef op elkaar gezet. Een verschil dat je niet direct ziet, behalve als je gaat behangen. Renovlies is enorm strak. Oneffenheden in de vorm van blokken die iets scheef staan ten opzichte van elkaar, of pleisterklodders-hoe klein ook- worden helaas heel goed zichtbaar.

Standaard schrappen wij met een spackmes, zodat pitjes verdwijnen en hier en daar vullen we een gaatje.

Het kan echter de moeite zijn alle wanden intensief te plamuren en daarna te schuren voor het beste resultaat. Uiteraard is dat echt nodig als de kwaliteit van oplevering niet goed is.
Omdat u de staat niet kent -omdat uw woning gebouwd wordt- kunnen we samen na oplevering door uw woning lopen en kijken of het nodig is deze voorbewerking toe te passen. U treft het bij onze offertes altijd als optie.

Diverse voorbewerkte muren

renovliesbehanger

Wegens groei op zoek naar behangers! Reageer

Zoek contact met ons